Елма-М-Груп и Шнайдер Електрик България Ви канят на продуктово представяне на новата Unica

05 юли, вторник

Блог със статии

Ключовете и контактите в жилищата и офисите отдавна не са само необходима част от интериора, която може да бъде пренебрегната или да остане незабелязана. Те са се превърнали във важен детайл, който осигурява естетическия вид на помещенията. Именно такава е мисията на новата серия ключове и контакти „Unica“ на Schneider Electric. Тя ще бъде представена на потребителите от Шнайдер Електрик България по време на специални събития с любезното съдействие и сътрудничество на Елма-М-Груп.

 

New_Unica_campaign_2021_28-1804-IC-1050x680

 

Дизайнерският екип на Schneider Electric е направил забележителна промяна на изключително успешния дизайн на „Unica“. Създал е нови цветове и материали, които да подхождат на всеки интериор. Неустоимият дизайн на гамата е отличен с награда Red Dot, а иновативните механизми са напълно съвместими с вече познатата „Unica“.

 

Представянията на новата серия „Unica“ ще се състоят в офисите на Елма-М-Груп. Лектори ще бъдат Никол Панайотова, продуктов мениджър, и Иво Николаев от отдел дистрибуция на Шнайдер Електрик България

 

Събитието в Сливен ще се проведе на 7.07.2022 г. от 15:30 ч. на ул. Стефан Караджа № 5 в стоково тържище Болярка.

 

Необходимо е посетителите предварително да потвърдят своето присъствие на телефон: 044/667 573 или на имейл office.sl@elma-bg.com, като посочат името на участника и компанията, в която работи

 

В София събитието ще се състои на 12.07.2022 г. от 15:30 ч. на адрес: ул. Илиянци № 33, НПЗ Военна рампа.

 

И тук е необходимо посетителите предварително да потвърдят своето присъствие на телефони: 02/936 6366 и 02/936 6399 или на имейл office.sf@elma-bg.com, като също посочат име на участник и фирма.

 

 

Unica-Studio-Color-IC-1050x700 (1)_1

 

 

Елма-М-Груп е дистрибутор на Шнайдер Електрик България. Компанията ни е сред най-утвърдените търговски дружества в областта на електроапаратурата и автоматизацията с развита мрежа от офиси в цялата страна. 

 

Статията е разработена с материали от Инженер.bg.