Set Series на Schneider Electric е сред най-добрите в своя клас решения, базирани на високи нива на безопасност

С изключителни разпределителни табла за средно (MV) и ниско напрежение (LV), центрове за управление на двигатели и решения за електроразпределение в приложения за високоефективно захранване, Set Series на Schneider Electric е сред най-добрите в своя клас решения, базирани на високи нива на безопасност и оптимизиран въглероден отпечатък. Изградена върху модулна архитектура и включваща интелигентно свързани устройства за максимална сигурност, надеждност, производителност и енергийна ефективност, Set Series се доставя на клиентите директно от заводите на Schneider Electric или чрез глобална мрежа от лицензирани производители на табла-партньори, които са обучени и одитирани за осигуряване на качествено оборудване и поддръжка.

 

 

Разпределителни табла за ниско напрежение Okken 

 

Okken представлява двигателно и разпределително табло ниско напрежение с висока надеждност, което предлага водещи в бранша работни характеристики и модерни интелигентни решения за електроразпределение и управление на двигатели. То  осигурява ефективност и продуктивност, дори в най-тежките експлоатационни условия до 7300 А.

 

Okken е едно от най-гъвкавите и лесно надграждащи се разпределителни табла на пазара с фиксирани, изключващи, изваждащи се и щепселни захранващи линии и с възможност за инсталиране на честотни регулатори, корекция на cos φ и филтри. Отличава се и с висока плътност на опаковане.

 

 

Разпределителни табла за ниско напрежение Prisma 

 

Prisma е умно решение за типово изпитани табла ниско напрежение. С него можете да подобрите проектирането на Вашето търговско и индустриално разпределително табло ниско напрежение с IEC-съвместимата гама Prisma до 4000 A. Максималната съвместимост на устройствата на Schneider Electric със системата е ключово предимство за осигуряване на високо ниво на надеждност на инсталацията. 

 

Посрещнете бъдещето на електроразпределението с интелигентни табла от Schneider Electric 

 

Свързвайки високотехнологичен хардуер с иновативно софтуерно решение на EcoStruxure Power, можете проактивно да локализирате претоварванията, да вземате информирани решения, които подобряват оперативната ефективност, и да отсеете фалшивите предупреждения. 

 

Статията е разработена с материали от Инженер.bg.